Το Wild West Online, το επερχόμενο Western MMORPG ετοιμάζεται να μας εντυπωσιάσει με ένα νέο gameplay trailer και πληροφορίες για μερικούς μηχανισμούς που θα εντοπίσουμε μέσα σε αυτό. Η 612 Games μαζί με την WWO Partners λάνσαραν έτσι το παραπάνω Mounted Combat Trailer γνωστοποιώντας έτσι πως εκτός από το να καβαλάμε άλογα θα μπορούμε να μονομαχήσουμε και πάνω σε αυτά. 

Το Wild West Online είναι ένα MMORPG που δοκιμάζει κάτι διαφορετικό από κόσμους φαντασίας και διαστημικές εξορμήσεις. Οι παίχτες θα μπορούν να περιπλανηθούν στην Άγρια Δύση και να κηνυγήσουν την ζωή που επιθυμούν. Θα μπορούμε να εξερευνήσουμε τον κόσμο, να ψάξουμε για χρυσό και άλλους διάφορους πόρους, να συμμετέχουμε σε αποστολές με άλλους παίχτες ή να προβούμε σε μονομαχίες στην μέση της πόλης.Η ανάπτυξη του παιχνιδιού γίνεται με την βοήθεια της Nightshade Engine.

Η Alpha φάση του παιχνιδιού είναι ήδη σε εφαρμογή μέσω της επίσημης ιστοσελίδας. Αργότερα, θα το δούμε και στο Steam Early Access. Τέλος, αν αποφασίσουμε να το προ-αγοράσουμε μέσω της ιστοσελίδας τότε θα λάβουμε και ένα Steam Key όταν κυκλοφορήσει στο πρόγραμμα.

Το Wild West Online βρίσκεται σε Early Access Alpha από τις 15 Νοεμβρίου 2017.