Μετά από ενημερώσεις ασφαλείας, η Microsoft έδωσε μερικές νέες πληροφορίες για το Update που πρόκειται να κυκλοφορήσει στο μέλλον για τα Windows 10. To Windows 10 Insider Preview Build 17093 φέρνει βελτιώσεις στο  Game bar καθώς και στα γενικότερα γραφικά του συστήματός μας. 

Το Game Bar και οι ρυθμίσεις του έχουν υποστεί μεγάλες αλλαγές ώστε να είναι πιο φιλικό στον χρήστη, να τον βοηθάει να βρει παιχνίδια ευκολοτερα ενώ έρχεται με τρεια διαφορετικά θέματα(Light, Dark, Default).

Το Insider Build προσθέτει επίσης το HDR Video σε περισσότερους υπολογιστές επεκτείνοντας την προσβασιμότητα της λειτουργίας μέσω ενός νέου εργαλείου. Το εργαλείο αυτό θα μας επιτρέπει να αλλάζουμε τον τρόπο με τον οποίο εμφανίζονται τα HDR Video σε ορισμένες συσκευές, επιτρέποντάς μας να βελτιώσουμε τα βίντεό μας.

Τέλος, η Microsoft θα προσθέσει περισσότερες ρυθμίσεις γραφικών για Multi-GPU συστήματα δίνοντας την δυνατότητα στους Gamers να επιλέγουν αν θα χρησιμοποιούν την ενσωματωμένη ή την κύρια κάρτα γραφικών.