Η Focus Home Interactive ανακοίνωσε σήμερα πως ένα μεγάλο DLC Update είναι διαθέσιμο για το πρόσφατο Action RPG της, The Surge, με τίτλο ‘A Walk in the Park’. Στο νέο κεφάλαιο του παιχνιδιού οι παίχτες θα επισκεφτούν ένα πάρκο ψυχαγωγίας γεμάτο με πλάσματα και ανθρώπους που θέλουν το κακό μας.

Για να γιορτάσει αυτό το γεγονός, η εταιρεία έχει κατεβάσει την τιμή του βασικού παιχνιδιού στο Steam με μια έκπτωση της τάξεως του 50% ενώ παράλληλα έδωσε στην δημοσιότητα και το αντίστοιχο Launch Trailer. Αλλά για αυτούς που επιθυμούν την πλήρη εμπειρία, τότε η Complete Edition είναι για εσάς.

Δυστυχώς, στο παρελθόν, δεν είχαμε την ευκαιρία να δοκιμάσουμε το παιχνίδι αλλά από μερικά trailer και βιντεάκια στο YouTube φαίνεται σαν μια πολύ…δυνατή εμπειρία! Μέχρι και στο Steam, η βαθμολογία του παιχνιδιού είναι «πολύ θετική», κάτι που μας κάνει να θέλουμε να το δοκιμάσουμε ακόμα περισσότερο.

Για καλή μας τύχη, η Focus Home Interactive μας προμήθευσε με το Review Code του DLC και του βασικού παιχνιδιού οπότε θα ρίξουμε μια ματιά στην κατάσταση του παιχνιδιού μήνες μετά την κυκλοφορία του.

Θα βρείτε το The Surge στην τιμή των 19,99€(-50%) και το A Walk in the Park στην τιμή των 14,99€.