Η DICE ανακοίνωσε σήμερα μέσω ενός νέου Blogpost, οτι συνεχίζει τις εργασίες εξισσορόπησης και βελτίωσης για το Star Wars Battlefront II. Σύμφωνα με την ανακοίνωση, οι αλλαγές που ετοιμάζει αφορούν την πρόοδο του λογαριασμού μας και σε πράγματα που ζητώνται εδώ και αρκετό καιρό από τους παίχτες.

Δυστυχώς, η ομάδα ανάπτυξης δεν έδωσε περισσότερες πληροφορίες αλλά αυτό που γνωρίζουμε είναι πως ο Μάρτης θα είναι σημαντικός μήνας για το παιχνίδι μιας και η ενημέρωση αναμένεται να κυκλοφορήσει μέσα σε εκείνον τον μήνα, ενώ μέσα στον επόμενο μήνα θα έχουμε περισσότερα για το τι μπορούμε να περιμένουμε.

Όπως και να’χει, οι αλλαγές αυτές θα διαδεχθούν ορισμένες προσθήκες και βελτιώσεις που θα κυκλοφορήσουν μέσα στον Φεβρουάριο. Το Jetpack Cargo Game Mode, που πρόκεται να προσθεθεί στα ήδη υπάρχοντα, θα τοποθετεί τους παίχτες σε δύο ομάδες των οχτώ ατόμων και θα τους εξοπλίζει με Jetpacks. Ωστόσο, το mode αυτό θα είναι διαθέσιμο για συγκεκριμένο χρονικό διάστημα.

Τέλος, με την νέα Season να πλησιάζει, η Electronic Arts έδωσε στην δημοσιότητα μερικά στατιστικά στοιχεία από την προηγούμενη σεζόν: