Μπορεί τα τελευταία χρόνια να γνωρίζουμε την Samsung κυρίως απο τις δουλειές της στον mobile τομέα άλλα όλοι μας ξέρουμε ότι έχει βάλει το χεράκι της σε σχεδόν οποιοδήποτε ψηφιακό αγαθό έχει περάσει από τα χέρια μας. Ο κολοσσός της τεχνολογίας έχει σχέδια να κυκλοφορήσει 2 νέα «ring» ηχεία στην φετινή CES και να μεγαλώσει την ηχητική γκάμα της.

Samsung-WAM7500-710x437

To WAM7500 και το WAM6500 είναι τα πρώτα omnidirection ηχεία της Samsung τα οποία ενσωματώνουν την νέα τεχνολογία «Ring Radiator» όπου και τους επιτρέπει να μοιράσουν ποιοτικό ήχο προς όλες τις κατευθύνσεις. Η Samsung υποστηρίζει ότι η τεχνολογία επιτρέπει μια τέλεια μίξη μεταξύ υψηλών και χαμηλών συχνοτήτων ανεξάρτητα από την γωνία ακρόασης. Το 7500 έχει σχεδιαστεί ως ένα tabletop ηχείο ενώ το 6500 θα προσφέρει και δυνατότητες φορητότητας αφού παρέχει μέσα σε όλα και ένα χερούλι μεταφοράς μαζί με μπαταρία.

Αυτό που δημιουργεί ιδιαίτερο ενδιαφέρον σε αυτά τα ηχεία και ιδιαίτερα στο φορητό 6500 είναι ότι θα μπορούν να συνδεθούν με οποιαδήποτε Samsung συσκευή χωρίς κανένα κόπο. Μέσα στις συσκευές φυσικά θα δούμε κινητά τηλέφωνα, Smart τηλεοράσεις, tablets και άλλα.

Η Samsung δεν αποκάλυψε περισσότερες πληροφορίες για την τιμή και απ’οτι φαίνεται θα μάθουμε πολλά περισσότερα στην CES τον επόμενο μήνα.