Η Ubisoft δημοσίευσε σήμερα το trailer για το νέο Event του Rainbow Six: Siege με τίτλο “Outbreak”. Το Event σηματοδοτεί τον Τρίτο Χρόνο περιεχομένου για το παιχνίδι αποκαλύπτοντας δύο νέους Operators καθώς και τρεις νέους χάρτες.

Ο πρώτος Operator λέγεται Lion, κατάγεται από την Γαλλία και μαζί με την Ρωσσίδα Finka, θα ενώσουν τις δυνάμεις τους με τους Smoke, Ying, Buck, Kapkan, Ash, Doc, Tachanka, Glaz και Recruit για να σώσουν την πόλη “Truth or Consequences” από την απειλή κάποιων εξωγήινων παράσιτων ονόματι “Apex”.

Στο Outbreak Event θα έχουμε πρόσβαση σε όλους τους Operators που αναφέρονται παραπάνω με την Ubisoft να επισημαίνει:

Επιλέξαμε τους Operators που μπορούν να ανταποκριθούν αποτελεσματικά στις απαιτήσεις αυτής της αποστολής, τουλάχιστον από την οπτική του Game Design.

Μαζί με τους νέους εχθρούς, η Ubisoft μας προσφέρει και τρεις ξεχωριστούς χάρτες που σχεδιάστηκαν για το συγκεκριμένο Game Mode. Οι τοποθεσίες αυτές θα είναι πιο εκτενείς, πιο ανοικτές και σχεδιασμένες έτσι ώστε να εναρμονίζονται με το Co-op στοιχείο του mode. Φυσικά, θα διατηρούν τους μηχανισμούς καταστροφής που έχουμε αγαπήσει, προσφέροντας έτσι μια στρατηγική χροιά στο gameplay.

Τέλος, το Outbreak θα είναι διαθέσιμο σε δύο επίπεδα δυσκολίας, Normal και Pandemic, με το καθένα να έχει δυνατότερα τέρατα και διαφορετικά έπαθλα σε περίπτωση επιτυχίας:

Το Pandemic θα έχει ενεργοποιημένο το Friendly Fire ώστε να κάνει την τοποθέτηση των παιχτών και την επικοινωνία μεταξύ τους όλο και πιο σημαντικά στοιχεία. Επιπλέον, οι παίχτες θα πρέπει να σκεφτούν σωστά και να χρησιμοποιήσουν τα οχυρά και τα διάφορα εξαρτήματα με τέτοιο τρόπο ώστε να προστατευτούν ενάντια στους εχθρούς τους…

Η Τρίτη Χρονιά του Rainbow Six: Siege μαζί με το Outbreak Event θα ξεκινήσουν στις 6 Μαρτίου 2018. 8