Από την στιγμή που νέοι ήρωες έκαναν την εμφάνισή τους στο Roster του Overwatch, πάντα γινόταν λόγος για τον Doomfist και την επικείμενη προσθήκη του. Πέρυσι, η Blizzard ήθελε να μας κρατήσει σε αγωνία μέχρι να αποκαλύψει την Sombra, και το έκανε με μια σειρά από βίντεο, ιστοσελίδες και αναφορές σε διάφορα σημεία του παιχνιδιού ή του blog της. Η περίπτωση του Akande Ogundimu—γνωστού ώς Doomfist—είναι διαφορετική όμως. Ο ήρωας είναι ήδη διαθέσιμος στο PTR και μαζί με αυτή την κυκλοφορία, δώθηκαν στην δημοσιότητα οι ικανότητες του ήρωα, νέα screenshots καθώς και μια μικρή περιγραφή.

Σύμφωνα με την περιγραφή, ο Doomfist είναι ένας επιθετικός ήρωας που επικεντρώνει τις επιθέσεις του γύρω από το ρομποτικό χέρι του. Μαζί με την μεγάλη γροθιά, έχει και ένα Hand Cannon ώστε να μπορεί να επιτίθεται με ασφάλεια από μακριά. Η μεγαλύτερη ζημιά όμως γίνεται με την Rocket Punch ιδιότητα που του επιτρέπει να χτυπάει το έδαφος, να ορμάει στους αντιπάλους του, να πετάγεται ψηλά στον αέρα και να επανέρχεται με την ίδια ταχύτητα στο έδαφος με το Meteor Strike.

Doomfist’s cybernetics make him a highly-mobile, powerful frontline fighter. In addition to dealing ranged damage with his Hand Cannon, Doomfist can slam the ground, knock enemies into the air and off balance, or charge into the fray with his Rocket Punch. When facing a tightly packed group, Doomfist leaps out of view, then crashes down to earth with a spectacular Meteor Strike.

Hand Cannon

Seismic Slam

Rising Uppercut

Rocket Punch

Meteor Strike

Αν έχετε πρόσβαση στο PTR του Overwatch, τώρα είναι η στιγμή να μπείτε να δοκιμάσετε τον Doomfist. Δυστυχώς, δεν υπάρχει κάποια επίσημη ημερομηνία κυκλοφορίας του ήρωας, ωστόσο δεν είναι απίθανο να τον δούμε μέσα στις επόμενες βδομάδες.