Με την επικείμενη κυκλοφορία του Star Wars Battlefront 2, η Εlectronic Arts αποφάσισε να κάνει ένα δώρο σε όλους τους παίχτες που αγόρασαν το πρώτο παιχνίδι της σειράς. Το πρόγραμμα «On The House» του Origin δίνει δωρεάν το Season Pass του Star Wars Battlefront σε όλους τους κατόχους του, με αυτό να σημαίνει πως μπορούμε πλέον να αποκτήσουμε πρόσβαση στα τέσσερα υπάρχοντα expansion.

Το Season Pass αξίας 20€, περιέχει τέσσερα Expansions—Outer Rim, Bespin, Death Star, και Rogue One: Scarif—που αντίστοιχα προσθέτουν τέσσερα νέα game modes, οχτώ ήρωες και κακούς, και 16 χάρτες. Επιπλέον, υπάρχουν μερικά νέα emotes και στοιχεία που η φίλοι του Star Wars Franchise ενδέχεται να αγαπήσουν.

Δυστυχώς, για άλλη μια φορά, η EA δεν προσδιορίζει πότε η προσφορά θα λάβει τέλος οπότε αν δεν είχατε ποτέ την ευκαιρία να αγοράσετε το Season Pass τώρα είναι μια καλή ευκαιρία να επεκτείνετε την συλλογή σας. Μαζί με το Season pass, η Αμερικάνικη εταιρεία προσφέρει δωρεάν και το SteamWorld Dig, το Indie παιχνίδι της Image & Form που αναμένεται να λανσάρει και αυτή το δεύτερο παιχνίδι της σειράς μέσα στους επόμενους μήνες.