Τέτοιες μέρες, κάθε χρόνο, όλοι οι Gamers περιμένουν πως και πως την Ε3 προκειμένου να δουν τις αγαπημένες τους εταιρίες να ανακοινώνουν/παρουσιάζουν τις νέες τους δημιουργίες. Κάποιοι το κάνουν από απλό ενδιαφέρον, κάποιοι άλλοι για να σχολιάσουν τα γεγονότα του festival και κάποιοι άλλοι (όπως εγώ) αναμένουν κάποια ανακοίνωση-έκπληξη ή περιμένουν να ακούσουν κάποιο τραγούδι σε κάποιο trailer το οποίο θα παίζει στο repeat ασταμάτητα για τις επόμενες μέρες (sorry but can’t help it).

Έτσι λοιπόν φέτος, αν και δεν υπήρχαν αντίστοιχες εκπλήξεις όπως αυτές της περσινής Ε3, θεωρώ πως η πληθώρα σε μουσική ήταν αρκετά ικανοποιητική για να καλύψει το κενό που μου άφησαν οι φτωχικές, στο σύνολο, παρουσιάσεις και σκηνικά που είδαμε. Έτσι λοιπόν, βλέποντας από την αρχή όλα τα trailer που παρουσιάστηκαν στην Ε3, αποφάσισα να αναφέρω ορισμένα τραγούδια που λάτρεψα ή αξίζουν την προσοχή μας και όχι μόνο.

Για να μην τα πολυλογώ ας δούμε πρώτα αυτά που μου άρεσαν ξεκινώντας με τα λιγότερο καλά και καταλήγοντας σε αυτά που αγάπησα και ακούω ακόμα και τώρα που γράφω αυτό το άρθρο.

(Πάνω από κάθε trailer θα υπάρχει το τίτλος του τραγουδιού και ο καλλιτέχνης και μπορείτε να τα clickάρετε για να ακούσετε το αντίστοιχο τραγούδι)

TOP 10 ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ

#10

Ο μόνος λόγος που αυτό το τραγούδι είναι στην τελευταία θέση, είναι ο κορεσμός του από σειρές κλπ. Αν και μου αρέσει το συγκεκριμένο, θεωρώ πως είναι μια safe επιλογή. Το The Technomancer το περιμένω πως και πως μιας και δείχνει αρκετά ενδιαφέρoν.

Frijid Pink – House of the Rising Sun:

 

#9
Η αλήθεια είναι πως δε ξέρω τι να περιμένω από το ReCore. Σίγουρα δείχνει πως έχει να προσφέρει αρκετές ώρες διασκέδασης αλλά ακόμα κρατάω μικρό καλάθι.

MSTR ROGERS – I’ll Take You:

 

#8
Ότι και να πει κανείς για την σειρά είναι λίγο. Προσωπικά έγινα sold out όταν πήρα γραμμή πως θα υπάρχει ανάμιξη της Κου Κλουξ Κλαν στο παιχνίδι.

Delta Rae – Bottom Of The River:

 

#7
Αν και το παιχνίδι με άφησε με μια mehtastic γεύση, το τραγουδάκι στην παρουσίαση του DLC είναι αρκετά catchy.

Dorothy – Missile:

 

#6
Η αλήθεια είναι δε περίμενα πως ένα τέτοιο παιχνίδι θα μου έδινε λόγο να θυμάμαι ότι υπήρξε και αυτό ανάμεσα στους υπόλοιπους E3 τίτλους. Να που η σωστή επιλογή τραγουδιού για το trailer μπορεί να αλλάξει τις συνθήκες.

Gangstagrass – All For One:

 

#5
Φέτος ίσως είναι η μόνη φορά, από το 2006, που η ΕΑ με κάνει να κοιτάω με ενδιαφέρων ξανά το FIFA. Η Frostbite φαίνεται πως δίνει στο παιχνίδι μόνο θετικά σημεία αναφοράς και η προσθήκη του Journey θυμίζει στοιχεία NBA και αυτό μόνο καλό μπορεί να είναι.

Paper Route – Chariots:

 

#4
Κανείς δεν μπορεί να αρνηθεί την επιτυχία της σειράς όπως επίσης και την μεγαλειότητα του emotional cover του Wicked Game.

Ursine Vulpine ft Annaca – Wicked Game:

 

#3
Αν και έχω χάσει τις ελπίδες μου με την Ubisoft, το Steep, ίσως είναι από τα λίγα του είδους του που με έκανε να θέλω να το παίξω με χαλαρή μουσική. Έτσι λοιπόν το Steep είναι από τα παιχνίδια που περιμένω «σιωπηλά».

WDL – Monster vs. Angel:

 

#2
Με ένα πολύ ιδιαίτερο art-style (το οποίο φυσικά και έχουμε ξαναδεί σε παιχνίδια όπως το Journey) και το τρομερό animation, το Bound, δένει την όλη εμπειρία με ένα πολύ ωραίο τραγούδι και επάξια είναι στην δεύτερη θέση.

Heinali – Little by Little:

 

#1
Φυσικά δεν θα μπορούσε να είναι άλλο από το τραγούδι που ακούσαμε στο Death Stranding! Αγαπάω τον Kojima και συμπαθώ αρκετά τον Norman Reedus. Ο συνδυασμός και των δύο μαζί με το υπέροχο τραγούδι κάνουν την επιλογή, ως καλύτερο τραγούδι σε trailer στην Ε3, εύκολη.

Low Roar – I’ll Keep Coming:

TOP MEHTASTIC :/

Και τώρα ας περάσουμε σε αυτά που θεώρησα πως είναι κακές επιλογές και πως σίγουρα θα μπορούσε να υπάρχει κάτι καλύτερο.

Αν και Skrillex, meh…
Yogi & Skrillex – Burial:

 

Ο τίτλος του τραγουδιού προοικονομεί την ακριβώς αντίθετη γεύση από αυτή που αφήνει εν τέλει.

Run The Jewels – Close Your Eyes And Count To Fuck:

 

Θεωρώ ότι το συγκεκριμένο τραγούδι δεν ακουμπάει την ανατριχίλα του Drunken Whaler από το πρώτο.

Julia Holter – Gold Dust Woman:

 

Seven Nation Army και πάλι Seven Nation Army.

Wiz Khalifa – No Limit:

 

BONUS

Παρ’όλα αυτά, υπάρχουν ορισμένα trailer που αξίζουν την προσοχή μας εξίσου. Ο λόγος που δεν τα κατάφεραν στην λίστα είναι επειδή δεν τα θεώρησα δυνατά για να τα βάλουν με τα προαναφερθέντα.

 

Ακόμα δεν μπορώ να πιστέψω ότι είναι Resident Evil!

Jordan Reyne(?) – Go Tell Aunt Rhody:

 

The White Buffalo – I Know You:

 

FARMDALE – Give It To Me Now:

 

Μόνο και μόνο επειδή είναι Star Wars:

 

Τελευταίο άφησα το Batman Arkham. Το trailer δεν έχει κάποιο τραγούδι αλλά δεν μπορεί κανένας να αρνηθεί πως η φωνή του Mark Hamill μοιάζει σα μουσική στα αυτιά των fans!

 

Αυτά είχε να μας προσφέρει η Ε3 από μουσικής πλευράς. Όπως είπα και στην αρχή του άρθρου, η φετινή Ε3 δεν με «γέμισε» από τις παρουσιάσεις και τις ανακοινώσεις όσο με ικανοποίησε μουσικά. Πείτε μας στα comments ποιο τραγούδι σας άρεσε περισσότερο!

  • Αλεκος Μαυραντωνακης

    Ενα απο τα πιο ενδιαφεροντα αρθρα που εχω διαβασει σχετικα με την φετινη E3. Εαν και διαφωνω με καποια (σειρα καταξης το οποιο, ενταξει, γουστα)!