Το Ni No Kuni II: Το Revening Kingdom κυκλοφορεί τον επόμενο μήνα και σύμφωνα με την επίσημη σελίδα του στο Steam, δεν θα χρησιμοποιεί την τεχνική αντιδιαρρηκτικού Denuvo. Αυτό φαίνεται να είναι μια ευχάριστη έκπληξη καθώς ο προηγούμενος τίτλος της Bandai Namco, Dragon Ball FighterZ, το χρησιμοποίησε.

Η αλήθεια είναι πως αυτό δεν είναι το μόνο παιχνίδι της Bandai Namco που δεν χρησιμοποιεί αυτή την αμφιλεγόμενη τεχνολογία κατά των παραβιάσεων. Το Get Even και το Project CARS 2 είναι δύο τίτλοι που επίσης δεν χρησιμοποίησαν την τεχνολογία Denuvo. Επιπλέον, αυτά τα παιχνίδια βγήκαν μετά το Tekken 7, ένα παιχνίδι που χρησιμοποιούσε την τεχνική με αποτέλεσμα να συμπεραίνουμε πως η Bandai Namco χρησιμοποιεί το Denuvo σε συγκεκριμένους τίτλους.

Η Bandai Namco ανακοινώνει πάντα αν ένα game έχει Denuvo είτε στη σελίδα Steam του παιχνιδιού είτε στην EULA πριν από το λανσάρισμά του. Αυτό έγινε τόσο για το Dragon Ball FighterZ όσο και για το Tekken 7. Για τα παιχνίδια που δεν το έχουν, όπως το Project CARS 2 και το Get Even, δεν υπάρχει καμία αναφορά σε αυτό. Δεδομένου λοιπόν ότι η Bandai Namco αναφέρεται πάντα στο όσον αφορά τη συμπερίληψη αυτού του DRM στους τίτλους του, μπορούμε με ασφάλεια να υποθέσουμε ότι το Ni No Kuni 2: Revenant Kingdom δεν θα το χρησιμοποιήσει.

Το Ni No Kuni II: Revenant Kingdom θα κυκλοφορήσει στις 23 Μαρτιού στο Steam