Σήμερα, η Digital Extremes γιορτάζει την κυκλοφορία του Plains of Eidolon Expansion για το πετυχημένο Multiplayer Third-Person Shooter RPG της, Warframe. Το Plains of Eidolon ανοίγει τον κόσμο του παιχνιδιού για όλους τους Tenno και μας επιτρέπει να περιπλανιόμαστε σε ανοιχτές πεδιάδες και μεγάλους πλανήτες, εξερευνόντας 9 τετραγωνικά χιλιόμετρα γεμάτα μυστικές σπιλιές, αντίπαλα στρατόπεδα και νέες αποστολές.

Μαζί με τις νέες εξερευνήσιμες περιοχές, οι παίχτες μπορούν να περιμένουν νέα όπλα, ένα νέο Warframe και νέους τύπους αποστολών που θα μας βοηθήσουν να δημιουργήσουμε νέα δυνατά και φανταχτερά όπλα. Επιπλέον, πέρα από τις συνεχόμενες συγκρούσεις, μπορούμε να πετάμε με το Archwing όποτε το επιθυμούμε, να ψαρεύουμε, να μαζεύουμε μεταλλεύματα και άλλες χαλαρωτικές ασχολίες.

Κατά την διάρκεια της ημέρες, μπορεί να υπάρχουν απειλές για να μας κρατάνε σε ενγρήγορση, αλλά την νύχτα το τεράστιο Eidolon κάνει την εμφάνισή του. Το Eidolon είναι ένα γιγαντιαίο θηρίο που ξυπνάει για να βρει κάτι μυστηριώδες και επικίνδυνο και είναι ένα πλάσμα που δεν θα μπορέσουμε να νικήσουμε μόνοι μας.

Το Plains of Eidolon είναι διαθέσιμο από σήμερα.