Εν όψει της Πέμπτης Season για το For Honor, η Ubisoft ανακοίνωσε σήμερα πως ο τίτλος της θα αποκτήσει dedicated servers στα μέσα του μήνα. Οι Dedicated servers θα είναι μια από τις μεγαλύτερες ενημερώσεις του παιχνιδιού και θα αποτελεί το «κερασάκι» στην τούρτα για το «Age of Wolves» που ξεκινάει σε μερικές μέρες.

Η ανάπτυξη και προσθήκη των dedicated servers αποτέλεσε μια ανακοίνωση που έγινε το περασμένο καλοκαίρι, και μετά από ένα πετυχημένο Open Test, η ομάδα ανάπτυξης αποφάσισε να ετοιμάσει και να παραδώσει στους παίχτες αυτή την μεγάλη ενημέρωση. Πέρα από τους Servers που θα επικεντρώνουν στα PVP Modes, οι παίχτες θα παρατηρήσουν καλύτερη σταθερότητα στους αγώνες και ένα καλύτερο Matchmaking.

O Damien Kieken, Game Director του For Honor, έγραψε στην ανακοίνωση:

Η αλλαγή του online infrastructure την στιγμή που το παιχνίδι έχει κυκλοφορήσει είναι δύσκολη, αλλά είναι ένα βήμα στην βελτίωση της εμπειρίας για τους παίχτες. Η εφαρμογή των dedicated servers μας δίνει την ευκαιρία να παρατηρήσουμε στενά την κατεύθυνση που παίρνει το παιχνίδι και να ανοίξουμε τον δρόμο για έναν χρόνο γεμάτο νέο περιεχόμενο και συνεχόμενη υποστήριξη.

Το Season 5: Age of Wolves φέρνει μεγάλες αλλαγές σε πέντε από τους ήρωες του παιχνιδιού καθώς και αλλαγές στην προσωπική προοδο, το Ranked Play, με Extra Rewards να δίνονται στους παίχτες κατά την διάρκεια του Seasonal Event. Τέλος, θα υπάρξουν νέα Training Modes που θα δίνουν σε νέους και Βετεράνους παίχτες την δυνατότητα να βελτιώσουν τις ικανότητές τους για να μπουν στον κόσμο του παιχνιδιού.

To For Honor θα λάβει τους Dedicated Server στις 19 Φεβρουαρίου, με την έναρξη του Age of Wolves να γίνεται στις 15 Φεβρουαρίου 2018.