Σε πέντε μέρες, η Season 2 του Fortnite Battle Royale φτάνει στο τέλος της, και η Epic Games αποκάλυψε τα σχέδια της για την επερχόμενη 3η Season και πιο συγκεκριμένα για την απόκτηση του Season 3 Battle Pass.

Αρχικά, το Fortnite Season 3 έρχεται στα τέλη του μήνα και η Epic Games αποκάλυψε σήμερα ότι το Battle Pass θα προσφέρεται και πάλι για 950 V-Bucks. Με άλλα λόγια, το Pass δεν θα αποτελεί αγορά πραγματικών χρημάτων αλλά ως αντικείμενο που μπορούμε να αποκτήσουμε παίζοντας απλά το παιχνίδι. Τα V-Bucks μπορούν να χρησιμοποιηθούν για να αγοράσει κανείς το Battle Pass και διάφορα περιστασιακά cosmetics από το κατάστημα του παιχνιδιού (Vindertech).

Το νόμισμα V-Bucks του Fortnite μπορεί να αγοραστεί με πραγματικά χρήματα ή να αποκτηθεί μέσω του Gameplay, ολοκληρώνοντας καθημερινά Login Challenges στο Battle Royale ή μέσω των αποστολών άμυνας «Storm Shield» στο Save the World. Οι καθημερινές αποστολές μπορούν να ανταμείψουν τον παίκτη με περίπου 50 V-Bucks, πράγμα που σημαίνει ότι εάν συνδεόμαστε καθημερινά και ολοκληρώνουμε τις αποστολές θα μπορούμε να αποκτάμε περίπου 350 V-Bucks την εβδομάδα. Έτσι, μέσα σε μόλις τρεις εβδομάδες του παιχνιδιού θα μπορούμε να έχουμε αρκετά αρκετά V-Bucks για να αγοράσουμε το Seaon Pass 3 (Battle Pass). Διαφορετικά, μπορούμε να δώσουμε μόλις 10€ για να αγοράσουμε 1000 V-bucks.

Ωστόσο, για να μπορούμε να λάβουμε μέρος σε αυτές τις αποστολές θα πρέπει να έχουμε αγοράσει και το Save The World base game, που αποτελεί το Co-op παιχνίδι του Fortnite – αυτό που τα ξεκίνησε όλα.

Το Update για τα Battle Royale και Save the World θα κυκλοφορήσουν στις 21 Φεβρουαρίου 2018.