Το ένας για όλους επέστρεψε! Περιμέναμε με ανυπομονησία για την καινούρια – προσωρινή λειτουργία του παιχνιδιού και από αυτή τη Δευτέρα τέθηκε σε λειτουργία το «Ένας για όλους: Καθρέφτης» (One For All: Mirror Mode)

Την προηγούμενη φορά στο Rapid Fire είχαμε τη δυνατότητα να χρησιμοποιούμε συνεχώς κάθε skill χωρίς να πέφτει το mana και τα coins έπεφταν… βροχή!

Τώρα οι κανόνες άλλαξαν. Και οι 5 παίκτες από κάθε ομάδα έχουν τον ίδιο ήρωα! 

[symple_highlight color=»red»]Επιλογή Ήρωα:[/symple_highlight] Για αυτήν την εκδοχή του Ένας για Όλους, η επιλογή ηρώων καθορίζεται από τις συνδυασμένες προτάσεις και των δύο ομάδων. Ένα σύστημα καταμέτρησης ψήφων θα εμφανίζει τους ήρωες που προτείνονται. Αν κάποιος ήρωας συγκεντρώσει απόλυτη πλειοψηφία, τότε επιλέγεται αυτομάτως. Αν δεν υπάρξει πλειοψηφία, η επιλογή γίνεται τυχαία από όλους τους προτεινόμενους ήρωες με ρύθμιση πιθανοτήτων βάσει των ψήφων που έχουν λάβει. Έτσι, αν ο Αμούμου πάρει τέσσερις ψήφους, ο Μπλίτζκρανκ πάρει τρεις και οι τρεις τελευταίοι επιλέξουν διαφορετικούς ήρωες, υπάρχει πιθανότητα 40% ότι όλοι θα παίξουν με τον Αμούμου, 30% πιθανότητα ότι όλοι θα παίξουν με τον Μπλιτζ και 10% πιθανότητα για κάθε έναν από τους υπόλοιπους ήρωες!

Φαίνεται διασκεδαστικό και πρόκειται να δούμε και να ζήσουμε μπόλικη δράση με αρκετό γέλιο να παραμονεύει καθώς δεν είναι αμφίβολο πως κάποιος δε θα μπερδευτεί με τόσους ίδιους ήρωες!

GOOD LUCK AND HF 🙂