Η Bulkhead Interactive και η Square Enix Collective ανακοίνωσαν σήμερα πως το νέο Multiplayer FPS τους βασισμένο πάνω στον Δεύτερο Παγκόσμιο πόλεμο, το Battalion 1944 θα κυκλοφορήσει σύντομα στο Steam Early AccessH ανάπτυξη του τίτλου γίνεται εμ την βοήθεια της Unreal Engine από την Bulkhead Interactive, γνωστή από το παιχνίδι The Turing Test, και σύμφωνα με τα πρώτα δείγματα, η ομάδα προσπάθησε να αιχμαλωτίσει την ατμόσφαιρα και τα στοιχεία των παιχνιδιών του 1990. Για να γιορτάσουν αυτή την ανακοίνωση, οι δύο εταιρείες δημοσιεύσανε το αντίστοιχο trailer.

O Joe Brammer, Studio Lead της Bulkhead Interactive είπε:

Είναι ωραία η αίσθηση να παραδώσουμε το Battalion 1944 στα χέρια των παιχτών μετά από μήνες σκληρής εργασίας. Δοκιμάζουμε το παιχνίδι πίσω από κλειστές πόρτες με τους Kickstarter υποστηρικτές μας. Τώρα είναι η ώρα να επεκταθούμε στην βοήθεια του Steam Early Access για να δημιουργήσουμε ένα από τα καλύτερα competitive FPS.

Πέρα από αυτό, η Bulkhead Interactive θα εκκινήσει την πρώτη beta του Battalion 1944 που θα ξεκινήσει στις 19 Ιανουαρίου μέχρι και τις 21 Ιανουαρίου. Όσοι υποστήριξαν το παιχνίδι μέσω Kickstarter ή Humble Bundle θα λάβουν αυτόματα πρόσβαση.

Θα χρησιμοποιήσουμε την δοκιμαστική φάση για να ελέγξουμε τον Manorhouse V1 χάρτη, καθώς και το competitive mode ‘Wartide’ στον χάρτη Liberation. Είναι μια τελευταία ευκαιρία για εμάς ώστε να δοκιμάσουμε τις αλλαγές μας με τους FPS παίχτες πριν την Early Access.

H Early Access έκδοση του Battalion 1944 θα περιέχει έξι modes που θα ανακοινωθούν στην πορεία. Η κυκλοφορία αναμένεται να συμβεί την 1η Φεβρουαρίου και θα κοστίζει 14,99€.