Η Monolith επιβεβαίωσε ότι το Middle of Earth: Shadow of War patch 10 είναι τώρα διαθέσιμο για λήψη μαζί με το τελευταίο DLC του παιχνιδιού, Blade of Galadriel.

Εκτός από την προετοιμασία του παιχνιδιού για την προαναφερθείσα επέκταση, η ενημέρωση περιλαμβάνει πλήθος αλλαγών στο gameplay, όπως νέα χαρακτηριστικά και συμπεριφορές για το σύστημα Nemesis, καθώς και επιπλέον πραγματάκια για τη λειτουργία φωτογραφίας του παιχνιδιού. Καινούρια skins, εν τω μεταξύ, σας αφήνουν να παίξετε ως Talion ή Eltariel κατά τη διάρκεια του κύριου campaign, ενώ οι διοικητές μπορούν τώρα να διατάξουν και να δώσουν οδηγίες στις λεγεώνες τους, ενώ βρίσκονται στην φρουρά.

Τέλος, το Middle of Earth: Shadow of War patch 10 μας επιτρέπει να παρακολουθούμε διάφορα στατιστικά στοιχεία (προδοσίες, κυριαρχίες και τα kills μας μεταξύ άλλων) μέσω ενός νέου μενού, και δίνοντας μας την ικανότητα να προσαρμόσουμε το περιβάλλον χρήστη και να μεγεθύνουμε το οπτικό πεδίο.

Το Blade of Galadriel από την άλλη, αποτελεί μέρος του season pass του παιχνιδιού, αλλά μπορεί ακόμη να αγοραστεί και χωριστά. Το DLC σάς επιτρέπει να μπείτε στην θέση του επώνυμου δολοφόνου καθώς πηγαίνει από μάχη σε μάχη με μια νέα λεγεώνα εξόρμιων πολεμιστών Nazgul.

Υπάρχει επίσης πληθώρα από γενικές διορθώσεις, οπότε βεβαιωθείτε ότι έχετε ελέγξει τις επίσημες σημειώσεις του patch στο επίσημο community board του Shadow of War, στο site της Warner μιας και η λίστα με τις αλλαγές είναι ιδιαιτέρως μεγάλη.