Το Shovel Knight, είναι ένα retro/NES-inspired 2D platformer που μας έχει χαρίσει άπειρες ώρες διασκέδασης και παραπάνω περιεχόμενο από αυτό που θα μπορούσαμε να ζητήσουμε. Μέχρι σήμερα έχουμε δει διάφορα expansions να κυκλοφορούν και νέες αρχηγούς να κάνουν σταδιακά την εμφάνισή τους.

Αυτή την φορά, η Yacht Club Games επιστρέφει στο Shovel Knight και φέρνει κάτι καινούργιο. Ή πιο σωστά, κάτι καινούργιο εισβάλλει στο βασίλειο του Shovel Knight.

Τα Battletoads, οι πρωταγωνιστές του ομώνυμου Beat’em Up παιχνιδιού, κάνουν επιτέλους την εμφάνισή τους στην PC έκδοση του Shove Knight ως Free Update. Οι παίχτες μπορούν να τους εντοπίσουν με τον Shovel Knight στο Hall of Champions όπου εκεί μπορούν να τους προκαλέσουν σε μια επική μάχη με αναφορές στην σειρά Battletoads.

Νικώντας τους παντοδύναμους Rash, Zitz, και Pimple θα έχουμε πρόσβαση σε νέες πανοπλίες αλλά και στους ίδιους τους χαρακτήρες.

Πέρα από τις παραπάνω προσθήκες, το Update επιδιορθώνει μερικά bugs ενώ βελτιώνει τον χειρισμό με το ποντίκι και το χειριστήριο του Xbox.