Ένας άγνωστος τίτλος, το Sinner: Sacrifice for Redemption από την Dark Star Game Studios—μια εταιρεία με βάση το Hong Kong-αποτελούμενη από πρώην μέλη των Ubisoft, Blizzard και Konami – έχει πλέον ημερομηνία κυκλοφορίας. Το παιχνίδι παρουσιάστηκε για πρώτη φορά κατά την διάρκεια της φετινής Gamescom και από τότε δεν υπήρξαν πολλές πληροφορίες για αυτόν.

H εταιρεία για να γιορτάσει αυτή την ανακοίνωση έδωσε στην δημοσιότητα το αντίστοιχο Release Date Announcement Trailer καθώς και μερικές πληροφορίες για το παιχνίδι.

To Sinner: Sacrifice for Redemption είναι ένας ακόμα τίτλος που δανείζεται την ιδεολογία του Dark Souls. Ο πρωταγωνιστής τίθεται αντιμέτωπος με μια πληθώρα δυνατών αρχηγών, πεθαίνει πολύ και πρέπει να βρει την καλύτερη τακτική για να τους σκοτώσει. Ωστόσο, υπάρχει μια διαφορά στην κλασσική φόρμουλα και αυτή είναι πως κάθε φορά που σκοτώνουμε έναν αρχηγό γινόμαστε όλο και πιο αδύναμοι.

Η Another Indie, υπεύθυνη για την έκδοση του παιχνιδιού έχει πει για το Sinner:

Κάθε αρχηγός χρειάζεται μια θυσία, αλλά ένας από τους βασικότερους μηχανισμούς του παιχνιδιού είναι πως αν δεν μπορούμε να σκοτώσουμε έναν αρχηγό και στην πορεία ανακαλύψουμε μια χρήσιμη ιδιότητα τότε μπορούμε να επιστρέψουμε στον αρχηγό και να ξαναπροσπαθήσουμε. Αυτό θα δώσει στο παιχνίδι μεγαλύτερο βάθος και στην ομάδα περισσότερο χρόνο για εστίαση. Οι παίχτες έχουν δύο όπλα, αντικείμενα για γιατρειά, αρχηγούς με διαφορετικές ικανότητες και ιδιότητες, και διαφορετικές αρένες για μάχη. 

To Sinner: Sacrifice for Redemption αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 28 Απριλίου 2018.